Powiadom znajomego
Formularz kontaktowy
Szukaj |
Linki sponsorowane
Lokalizacja
Promowane
Polecamy
Najnowsze
Popularne
Telefon: +48502305580 Rodzaj: Oferuję Tagi: Miasto/a: Aleksandrów Łódzki |
Pracownik piekarni: €330 .00 - €380.00 netto/tydzień Opis stanowiska Chcesz pracować w nowoczesnej firmie piekarniczej, w której uzyskasz całą przestrzeń do dalszego rozwoju swojej wiedzy piekarniczej i zawodowej? Chcielibyśmy Cię poznać! • praca z produktem według ustalonych receptur, • monitorowanie procesu wypieku iw razie potrzeby dokonywanie korekt w taki sposób, aby zagwarantować jakość i optymalny przebieg procesu produkcyjnego • opróżnianie pieców piekarniczych , sprawdzanie smaku, zapachu, koloru i kształtu produktu końcowego oraz wykańczanie pieczywa tradycyjnymi metodami • pakowanie pieczywa w foliowe opakowania • pakowanie pieczywa do skrzynek • praca przy wyrabianiu ciasta • praca na expedycji przy pakowaniu większych zamówień • druga sekcja pracowników to pracownicy sprzątający kuchnie, maszyny, łazienki (oddzielne stanowisko pracy) Wymagania • doświadczenie na podobnym stanowisku lub chęć do przyuczenia • motywacja do pracy, samodzielność, dokładność, dobra organizacja pracy • zdolności manualne potrzebne do wykonywania różnych prac produkcyjnych • odpowiedzialność, umiejętność pracy zespołowej • inicjatywa i zaangażowanie w pracę Warunki pracy • praca zmianowa od poniedziałku do niedzieli • grafik pracy ustalany z tygodniowym wyprzedzeniem • praca w ciepłych warunkach i ładnym zapachu Zakwaterowanie i ubezpieczenie • zakwaterowanie €100.00 tygodniowo • ubezpieczenie €33.46 tygodniowo • zakwaterowanie w hotelach lub bungalach (pokoje max. 2 osobowe) • hotele i bungale posiadają bardzo wysoki standard Wynagrodzenie • wynagrodzenie : €12.49 brutto/h ( €330 .00 - €380.00 netto/tydzień) • wynagrodzenie dla osób pracujących przy pieczeniu ciasta bezglutenowego +134% |
Reklama
Regulamin | Polityka prywatności | Polityka cookies | Patnerzy
Copyright © 2010 - 2010 lodzkatablica.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Komentarze
Dodaj komentarz